Catering ’t Gooi

Boswyk’s Catering ’t Gooi

 

Catering 't Gooi

 

Met heel veel plezier heb ik de catering in ’t Gooi voor 35 personen verzorgd: “21 birthday Floor Venema“. Bij het ontwikkelen van het menu heb ik mij laten inspireren door het door Floor uitgekozen servies “Sand & Sea”. Floor en family hebben zelf de gehele aankleding van de gehuurde tent verzorgd, met een fantastisch resultaat!

Met mijn achtergrond als Event Manager kan ik voor de styling van de locatie zorgen en mijn fantasie en creativiteit hierbij volledig inzetten. Van het bedenken tot het uitwerken van een thema. Van het verzorgen van meubilair, serviesgoed en tot de bloemen aan toe. Maatwerk dus en dat alles bij Boswyks Catering ’t Gooi.

Neem ook eens contact op of bekijk onze facebook pagina

Menu “Sand & Sea”

 

~ Blini met bietenroom en lax

~ Heirloom tomaten met buratta en coastal herbs

~ Bisque

~ Pasta met limoncello en scampi

~ Sgroppino

~ Zeebaarsfilet met geroosterde tomaten, salsa verde en parmezaan biscuit

~ Lemon merinque pie met roodfruit en rozenblaadjes