Kooklessen

Kooklessen

Voor zowel particulieren als voor de zakelijke markt. Samen koken in een gezellige en ongedwongen sfeer is een ultieme manier van “bonding” en “teambuilding”.

Uitgangspunt

Mijn uitgangspunt is om de cursisten te laten ervaren wat het betekent om met aandacht en liefde gerechten te bereiden en te consumeren. Veel aandacht wordt ook gegeven aan de presentatie. Immers het gaat om de totaal belevenis van eten waarbij je al je zintuigen (zien, horen, proeven, ruiken en voelen) gebruikt. In onze drukke, moderne tijd is doorgaans ook koken verworden tot een “multitasking” activiteit, maar om juist de focus te leggen op hetgeen waar je mee bezig bent kan een bijna “meditatieve” ervaring zijn en doet recht aan de oorsprong van de ingrediënten.

Receptuur

De receptuur van het 3 gangen menu ontwikkel ik zelf by boswyksfoodfun en heeft een thema dat als een rode draad door het menu loopt. Uiteraard vind ik het ook leuk om maatwerk te leveren en om invulling te geven aan de wens van de cursist(en).

Groepsgrootte

Minimaal 6 personen en maximaal 10 personen. Prijs Euro 65,00 p.p. Voor vragen stuur je een email naar info@boswyksfoodfun.nl of stuur een whatsapp bericht naar 0622515412.