Kookworkshop in ’t Gooi

Voor zowel particulieren als voor de zakelijke markt. Samen koken in een gezellige en ongedwongen sfeer is een ultieme manier van “bonding” en “teambuilding” en dat allemaal in mijn eigen Kook Workshop ruimte midden in ’t Gooi

Uitgangspunt

Mijn uitgangspunt is om de cursisten te laten ervaren wat het betekent om met aandacht en liefde gerechten te bereiden en te consumeren. Veel aandacht wordt ook gegeven aan de presentatie. Immers het gaat om de totaal belevenis van eten waarbij je al je zintuigen (zien, horen, proeven, ruiken en voelen) gebruikt. In onze drukke, moderne tijd is doorgaans ook koken verworden tot een “multitasking” activiteit, maar om juist de focus te leggen op hetgeen waar je mee bezig bent kan een bijna “meditatieve” ervaring zijn en doet recht aan de oorsprong van de ingrediënten.

Receptuur 

De receptuur van het 3 gangen menu ontwikkel ik zelf by boswyksfoodfun voor de Kookworkshop in ’t gooi en heeft een thema dat als een rode draad door het menu loopt. Uiteraard vind ik het ook leuk om maatwerk te leveren en om invulling te geven aan de wens van de cursist(en).

Groepsgrootte

Minimaal 6 personen en maximaal 10 personen. Prijs Euro 55,00. Voor vragen vul hier het contactformulier in of stuur een whatsapp bericht naar 0622515412.

Je kunt natuurlijk ook altijd even op mijn socialmedia pagina’s kijken voor de leukste inspiratie van je kookworkshop in ’t Gooi

Kookworkshop in 't Gooi