Private dining ’t Gooi

Boswyks Private Dining ’t Gooi

Private Dining t gooi

Private Dining Naarden

In de prachtige bosrijke omgeving van Naarden ligt mijn Private Dining in ruimte verscholen tegenover het Ashrama, Internationaal Theosofisch Centrum. Voel de meditatieve rust die afstraalt van het bijzondere stilte gebied van het Theosofisch Centrum. Mijn locatie leent zich ook om bijvoorbeeld een prachtige wandeling te maken langs bos en weilanden naar de Vesting van Naarden. Een aanrader!

 

 

Private Dining Naarden
Private Dining 't Gooi

Private Dining

In mijn Dining Room ontvang ik groepen van maximaal 10 tot 12 personen voor iedere gelegenheid en kunnen wij gezamenlijk invulling geven aan de doelstelling van de samenkomst. Graag denk ik mee vanuit mijn ervaringen in het bedrijfsleven, Event management en uiteraard mijn cooking skills. De culinaire invulling kan variëren van brunch, lunch, afternoon tea, borrel tot diner

 

 

Private dinner naarden

 

 

Afternoon Tea 

Ik spreek liever van Afternoon Tea in plaats van High Tea, zoals de Afternoon Tea in Nederland vaak ten onrechte wordt aangeduid. High Tea is een avondmaaltijd, terwijl het begrip de Afternoon Tea de lichte, elegante maaltijd dekt die tussen ca. 16.00u en 17.00u wordt genuttigd. Graag vertel ik daar meer over onder het genot van verschillende te proeven zoete en hartige lekkernijen en theesoorten.

Network/Corporate Event in Naarden

Mijn dining room is ook uitermate geschikt voor Network/Corporate Events voor kleine groepen van maximaal 10 tot 12 personen. In alle rust en privacy samenkomen om tot de mooiste business concepten te komen … daar zet ik mij graag voor in met een mooie culinaire omlijsting in mijn Private Dining ’t Gooi

Social event in Naarden

Lekker genieten met een aantal vrienden, vriendinnen, familieleden … ook daar is alle ruimte voor. Samen met jou kan ik het menu en het programma maken!

 

 

Private Dinner Naarden

 

 

Herdenkingsbijeenkomst in Naarden

Wat is er mooier om na een afscheid, samen met dierbaren bijeen te komen in een fijne omgeving met volstrekte privacy om herinneringen op te halen? neem eens contact op voor de mogelijkheden

Kooklessen Naarden

Voor zowel particulieren als bedrijfsmatig. Samen koken in een gezellige en ongedwongen sfeer is een ultieme manier van “bonding” en “teambuilding”.

Kijk voor inspiratie ook eens op mijn instagrampagina

 

Private Dinner het Gooi
Kookworkshop Naarden